Kultura in vrednote

 • Naša predstava o uspehu

  V Danfossovem delovnem okolju si prizadevamo opolnomočiti naše sodelavce, da poskrbijo za spremembe. Pri tem smo pozorni tudi na to, kako sodelujemo med seboj in z našimi strankami, kakšne odločitve sprejemamo in kako se obnašamo.

  Ena skupina – predana, odkrita in prizadevna
  Danfossovo kulturo udejanjamo prek našega obnašanja:

  •  Svoje poslovanje gradimo na zaupanju in integriteti
  •  Z inovativnostjo želimo presegati pričakovanja naših strank
  •  Delujemo globalno in sprejemamo raznolikost
  •  Cenimo trajnostne rezultate


  Trajnost je sestavni del našega dela
  Trajnost je za Danfoss več, kot le beseda. Vse naše dejavnosti temeljijo na dolgoročni zanesljivosti, kakovosti in inovativnosti: od okolju prijazne proizvodnje v naših tovarnah do končnih energetsko učinkovitih izdelkov za naše stranke.

  Kot član/-ica Danfossove skupine boste sodelovali pri načrtovanju in izdelovanju rešitev za izzive prihodnosti na področjih infrastrukture, prehrane, energetike in podnebja. Izdelki, ki jih boste ustvarili, bodo namenjeni trajnostni uporabi v prihodnosti. Njihova zanesljivost, visoka kakovost in inovativnost jim bo zagotavljala dolgo življenjsko dobo.

  Poleg tega v Danfossu ohranjamo dolgo tradicijo spoštovanja podjetniške družbene odgovornosti. Naša strategija temelji na dejavnem vključevanju prednostnih nalog in ciljev s področja trajnostnega razvoja v naše poslovne procese, tako da stalno izboljšujemo vrednost naših storitev, s katerimi vplivamo na naše stranke, zaposlene in lokalne skupnosti, katerim služimo.
   

   

Bodite družabni Sodelujte

Se želite družiti z nami?

Spoznajte nas in sodelujte