Raziskave in razvoj

 • Research and Development
 • Strast do inovativnosti 

  Želja po inovativnosti je del Danfossovega duha. Smisel vašega sodelovanja z našo skupino je postaviti nova merila energetske učinkovitosti, kakovosti in zmogljivosti, skratka, nemogoče spremeniti v mogoče. Stalna prizadevanja izboljšati izdelke in razvijati nove tehnologije je preprosto vaš način življenja.

  V zadnjih letih je Danfoss okrepil inovativnost in programe za razvoj izdelkov ter se osredotočil na uvajanje najboljših praks pri uporabi orodij in izvajanju procesov. Skladno s svojo velikostjo Danfoss namenja več virov za inovativnost kot večina drugih družb v naši industriji in še naprej vlaga vanjo.

  Poskrbite za spremembe

  • Prispevajte k razvoju naše družbe s svojimi inženirskimi veščinami. S sprejemanjem raznolikosti in preseganjem mejnikov imate edinstveno priložnost za ustvarjanje rešitev prihodnosti. Odlične tehnične in analitične spretnosti ter sposobnost vodenja projektov, skupaj z vašimi izkušnjami in optimalno produktivnostjo, izkazujejo vašo zavzetost za doseganje novih inženirskih ciljev. Omogočajo vam, da prihodnost ustvarjate že danes.
  • Delali boste v mednarodni skupini s sodelavci z vseh koncev sveta. Skupaj boste dajali zgled in postavili nova merila za energetsko učinkovite rešitve. 
  • Ponujamo vam hitro razvijajoče se globalno delovno okolje, v katerem se lahko soočite z novimi izzivi in sodelujete s številnimi strokovnjaki. V Danfossu imate priložnost, da poskrbite za spremembe na področju trajnostnega razvoja, ki bodo vplivale na ljudi, podjetja in skupnosti po vsem svetu.

   

   

 • Sünje, Mechatronics Engineer

  Sünje, ki je z delom v Danfossu začela že kot študentka, je danes usposobljena inženirka strojništva z večletnimi izkušnjami. Delo, ki ga opravlja v mednarodni skupini, zajema vključevanje tehnologije v izdelke in rešitve.

Bodite družabni Sodelujte

Se želite družiti z nami?

Spoznajte nas in sodelujte