Človeški viri

 • 320_teaser_humanresources
 • Strast do ljudi

  Pridružite se zaposlenim v Danfossu in sodelujte z zavzeto skupino, ki je predana spodbujanju in razvijanju potenciala posameznikov.

  Naš glavni cilj je pridobiti prave ljudi ob pravem času in s pravo usposobljenostjo za prosta delovna mesta na vseh naših poslovnih področjih. Da bi dosegli ta cilj, boste sodelovali z našimi vodji ter globalno in regionalno skupnostjo s področja za upravljanje s človeškimi viri in vzpostavili strokovne, zaupanja vredne poslovne odnose.

  Vaša odgovornost za zagotavljanje zanimanja, razvoja in usposabljanja strokovnjakov, študentov in diplomantov vas postavlja v položaj, v katerem lahko podpirate naše poslovanje pri ustvarjanju inženirstva prihodnosti. To pomeni, da imate na voljo številne zanimive priložnosti za svojo karierno pot – od dnevne podpore pri poslovanju do strateškega upravljanja s človeškimi viri.

  Poskrbite za spremembe že danes
  • S svojo zavzetostjo za zaposlovanje, razvijanje in ohranjanje sposobnih sodelavcev podpirate naš kadrovski oddelek pri inovativnem ustvarjanju za potrebe našega podjetja.
  • Postavite nova merila s svojo visoko učinkovitostjo pri vsakodnevnem delu in zagotovite bodočnost inženirstva prihodnosti z razvijanjem in določanjem smernic za nagrajevanje dosežkov naših zaposlenih.
  • S svojo svobodomiselnostjo boste sprejemali raznolikost na vseh ravneh in gradili ljudem prijazno delovno okolje.

   

Bodite družabni Sodelujte

Se želite družiti z nami?

Spoznajte nas in sodelujte